Städtjänst

Som städfirma utför vi städtjänster vid enskilda eller återkommande tillfällen för både privatpersoner och företag. Hur, vad och när vi kommer och städar bestämmer vi tillsammans med våra kunder för att de ska få bästa möjliga service på det sätt som passar dem bäst. Oavsett vilken städtjänst det gäller, t ex veckostädning, fönsterputs eller byggstädning, så har vi en kvalitetsgaranti.

Låt oss erbjuda dig vår städtjänst

I den hektiska tillvaro som många lever idag, kan det vara en ovärderlig lättnad att få hjälp av ett städföretag.
Det lättar den börda som ligger utanför själva förvärvsarbetet och gör att fritiden blir just fritid. Man upplever det som en lyx i vardagen att komma hem till ett rent och fräscht hem.

– Många av våra kunder är folk mitt i karriären eller familjer med ett eller flera barn. Då hinner man helt enkelt inte städa själva. Vi på Hjälp Hemma stolta över att kunna förenkla tillvaron för dessa människor, säger Peter Svanborg, som är vd för Hjälp Hemma.

På grund av skatteavdraget är det förmånligt idag att anlita ett städtjänstföretag. Hjälp Hemma satsar på service och kompetens, vilket skapar trygghet för kunden.

– Vi är väldigt måna om vår personal. Det visar sig genom en mycket låg omsättning av personalen, men också genom att vi har nöjda kunder, berättar Benazir.